Get Adobe Flash player

Kontakt

desi, Brita Sodja s.p.

041 584 792

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kdo sem

Sem diplomirana ekonomistka, rojena leta 1967 v Essnu, v Nemčiji. Leta 1987 sem zaključila gimnazijo z maturo. 1990 sem diplomirala na visoki strokovni šoli za finance Nordrhein-Westfalen. Nekaj let sem bila na davčnem uradu v Nemčiji, zaposlena kot davčna inšpektorica. Na področju finance in gospodarstvo sem doma, poznam zakonodajo in delovanje državnih ustanov. Nemščina je moj materin jezik, ki ga obvladam do natančnosti, tako da tudi berem in poslušam med vrsticami. Ker sem 28 let živela v Nemčiji in še danes vzdržujem svoje stike, poznam zelo dobro kulturo in življenje v Nemčiji. Seveda tudi vestno spremljam področje zakonodaje in gospodarstva.

Po selitvi v Slovenijo sem veliko let delala kot predavateljica za nemščino in  prevajalka, s tem sem pridobila veliko izkušenj na področje prevajanja in tolmačenja. Veliko tudi sodelujem na čezmejnem področju, tako sem spoznala tudi posebnosti avstrijskega trga.  

2012 sem se odločila, da kot samostojna podjetnica ponujam svoje znanje in storitev podjetjem in drugim organizacijam, da uspešno razširijo svoje dejavnosti po nemško govorečemu trgu. Če želite profesionalni nastop ter kakovostne storitve, sem pravi partner za vas. Zagotavljam, da bo vaše komuniciranje v mednarodnem okolju opravljeno profesiolno in kakovostno v ustreznem slogu in tonu. Ponujam vam izvirne in učinkovite rešitve v nemškem jeziku za vaše predstavitve podjetja in produktov, dopise, korespondenco, brošure in podobno.

 Brita Sodja